leadrs en google

Online recruitment binnen de zorg?

online recruitment zorg

Inspiratiesessie met lessons learned & plan van aanpak

Strategisch online marketingbureau Leadrs organiseert op 9 oktober a.s. in samenwerking met Google een online recruitment event binnen de zorg. Leadrs bundelt de krachten met Google om zorginstellingen en zorg gerelateerde bedrijven te ondersteunen bij het online werven van gekwalificeerd personeel.

Het event is er op gericht om marketing- en hrm-managers te laten zien hoe je jezelf als aantrekkelijke werkgever kunt positioneren (o.a. employee branding). De focus ligt op zorgbedrijven die de ambitie hebben het gehele proces van werving tot aan onboarding en retentie goed in te regelen. Op grond van referentie cases, lessons learned en een compleet online strategie/programma zal Leadrs laten zien hoe dit mogelijk is.

Jordi Damen, directeur van Leadrs: “We zien dat veel zorgorganisaties worstelen om de juiste collega's te vinden. Vaak zijn er wel online en offline initiatieven, maar deze vinden versnipperd en niet geïntegreerd door marketing en hrm plaats. Doordat externe partijen ingeschakeld worden door de werving nemen de wervingskosten ook toe. Samen met Google laten we zien hoe je online recruitment succesvol kunt organiseren en implementeren, zodat je zelf de controle hebt over het wervingsproces.

Het event vindt plaats op het kantoor van Google in Amsterdam. De gasten zijn welkom vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur start de eerste spreker. Van 12.00-13.00 uur is er een lunch en de mogelijkheid om na te praten.

Ben jij als HRM of marketingmanager werkzaam in de zorg en ben je benieuwd wat de mogelijkheden op online recruitment zijn om nieuwe medewerkers zelf en goedkoper te werven via online marketing? Schrijf jezelf dan gratis in voor het event.

Het programma

09:30 - 10:00 Ontvangst
10:00 - 10:15 Introductie - Waarom online recruitment inzetten? Trends & kansen volgens Google (Google)
10:15 - 10:45 Online oriëntatieproces naar banen binnen de zorg (Google)
10:45 - 11:00 Korte pauze
11:00 - 11:15 Case & benchmarks van online recruitment in de zorg (Leadrs)
11:15 - 12:00 Voorbeeld van compleet programma/aanpak om online recruitment ook zelf toe te passen (Leadrs)
12:00 - 13:00 Lunch & napraten

Kortom, het wordt een hele mooie ochtend waarbij je naar huis gaat met een compleet plan van aanpak!

Interesse?

Schrijf jezelf dan gratis in

PS. Recruitment en wervingsbureaus kunnen niet deelnemen aan het event.