Samen maken we van onze klanten marktleiders

Wij staan graag voor je klaar!

Jelle van Alphen

Jelle houdt zich binnen Leadrs bezig met SEO en conversie optimalisatie. Hij wordt blij van het blootleggen en optimaliseren van (online) processen en alles wat Italiaans is. Ciao! Wanneer hij niet aan het werk is gaat Jelle vaak sporten maar besteedt toch liever zijn uren in de keuken of op een zonnig terras.

linkedin-icon-klein    

jellevanalphen@leadrs.nl
088 010 5614

Anke Beekmans

Anke specialiseert zich in SEO en conversie optimalisatie. Vooral de combinatie tussen deze 2 specialisaties maken haar zo enthousiast. Ze wordt blij van muziek, lekker eten en drinken, stedentrips en stapt graag in het weekend op de mountainbike.

linkedin-icon-klein 

ankebeekmans@leadrs.nl
088 010 5605

Jordi Damen

Jordi is gefascineerd door online sales. Hij wordt gestimuleerd door uitdagingen en gaat altijd op zoek naar een vindingrijke manier om de prestaties van de klanten te overtreffen. Binnen Leadrs is hij verantwoordelijk voor het uitstippelen van een online strategie, acquisitie en het overtreffen van de klantverwachting. Dit naast de dagelijkse managementtaken om ervoor te zorgen dat iedereen kan doen waar hij het beste in is. Je krijgt een glimlach op zijn gezicht bij Sylvie, Duuk & Ravi | eten & drinken | duivensport & hardlopen.

linkedin-icon-klein

jordidamen@leadrs.nl
088 010 5601

Linda Gommers

Linda houdt zich bij Leadrs bezig met search engine advertising (SEA) en data-analyse. In haar vrije tijd blogt ze graag en loopt ze regelmatig hard. Ook wordt ze blij van reizen, en dan het liefst naar de Verenigde Staten.

linkedin-icon-klein  

lindagommers@leadrs.nl
088 010 5612

Roxanne Groenberg

Roxanne is gespecialiseerd in webanalytics en online advertising. Haar enthousiasme ligt met name in het vertalen van cijfers en trends naar concrete acties om de algehele (online) strategie van de klant naar een hoger niveau te tillen. In haar vrije tijd geniet ze van nieuwe recepten, mooie wijnen, fotografie, yoga en lezen.

linkedin-icon-klein

roxannegroenberg@leadrs.nl
088 010 5603

Nadine Jooren

Nadine houdt zich binnen Leadrs voornamelijk bezig met project management. Het geeft haar een kick om online projecten samen met klanten en leveranciers vanaf 0 op te zetten en tot een goed einde te brengen. Ze houdt dan ook heel erg van deadlines. Naast online projecten heeft ze veel affiniteit met conversie optimalisatie en usability. In haar vrije tijd kun je haar regelmatig vinden op de tennisbaan, tenminste, als ze niet in het buitenland vertoeft, want reizen is misschien toch wel haar grootste passie.

linkedin-icon-klein

nadinejooren@leadrs.nl
088 010 5604

Mariƫlle van Leeuwen

Mariëlle is onze management assistente en zij ondersteunt Jordi bij zijn managementtaken. In haar vrije tijd maakt ze graag ritjes op de mountainbike, zit ze graag op het terras of is ze aan het koken met of voor vrienden.

linkedin-icon-klein 

mariellevanleeuwen@leadrs.nl
088 010 5600

Stanley Link

Stanley houdt zich bij Leadrs bezig met SEA en heeft altijd de focus op het behalen van resultaat. In zijn vrije tijd is Stanley vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast kan je hem blij maken met etentjes of borrelavonden. Een goed potje FIFA gaat hij trouwens ook niet uit de weg.

linkedin-icon-klein 

stanleylink@leadrs.nl
088 010 5606

Vera Luijkx

Vera is deel van het Young Potential Programma binnen Leadrs. Ze wordt opgeleid binnen alle velden van het online marketing gebied en zal zich later specialiseren binnen een veld. Ze wordt blij van reizen, lekker eten en gezelligheid met vrienden.

linkedin-icon-klein 

veraluijkx@leadrs.nl
088 010 5602

Erhan Ocaktar

Erhan houdt zich bij Leadrs bezig met social media advertising en e-mailmarketing. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met fotografie en series. Verder houdt hij van lekker eten, terrasjes, voetbal en mooie auto’s.

linkedin-icon-klein

erhanocaktar@leadrs.nl
088 010 5615

erhan ocaktar

Esther Peters

Esther wordt gedreven door verbetering en resultaat. Dit projecteert zij binnen Leadrs op twee focusgebieden. Enerzijds houdt zij zich bezig met alle interne operations zaken. Anderzijds wil zij het best mogelijke online resultaat behalen voor haar klanten. In haar vrije tijd is zij een gedreven badmintonner, houdt ze van gezelligheid met familie & vrienden en wordt ze enthousiast van reizen naar verre oorden.

linkedin-icon-klein

estherpeters@leadrs.nl
088 010 5609

Rico Schilt

Rico houdt zich binnen Leadrs bezig met e-mailmarketing en social media en vindt het belangrijk om resultaatgericht te werk te gaan en daarbij de toegevoegde waarde constant vast te houden. In zijn vrije tijd geniet Rico van terrasjes pakken en is hij vaak te vinden op het voetbalveld en festivals!

linkedin-icon-klein

ricoschilt@leadrs.nl
088 010 5613

Amy Suijkerbuijk

Amy houdt zich binnen Leadrs bezig met het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van conversie optimalisatie, SEO, SEA, banners en website content. In haar vrije tijd kun je haar vinden op de tribune bij NAC, thuis met Teske en Theunis, of bij concerten en festivals.

linkedin-icon-klein

amysuijkerbuijk@leadrs.nl
088 010 5611

Veroniek Valks

Veroniek volgt binnen Leadrs het Young Potential Programma. Dit houdt in dat ze wordt opgeleid tot allround online marketeer. Op dit moment leert Veroniek alles over de verschillende specialisaties binnen Leadrs. Op zondagen is zij te vinden op of naast het hockeyveld. Verder houdt ze van hardlopen en skiën, maar ze is ook altijd te porren voor een avondje borrelen met vrienden/vriendinnen, een feestje of een festival.

linkedin-icon-klein

veroniekvalks@leadrs.nl
088 010 5600

Emily Vermunt

Emily haar hart gaat sneller kloppen van SEO en het achterhalen van gebruikersintenties. Binnen Leadrs houdt ze zich dan ook bezig met zoekmachine optimalisatie. Deze bourgondische Brabantse is gek op koken, ouwe muziek, stedentripjes, pubquizen en bezoekjes aan brouwerijen.

linkedin-icon-klein

emilyvermunt@leadrs.nl
088 010 5608