Samen maken we van onze klanten marktleiders

Wij staan graag voor je klaar!

Jamie van Aert

Jamie houdt zich binnen Leadrs voornamelijk bezig met beeld- en videocreatie, social media en e-mailmarketing. In haar vrije tijd is ze regelmatig te vinden op het voetbalveld en houdt ze van reizen, lekker eten, fotografie en festivals. 

linkedin-icon-klein    

jamievanaert@leadrs.nl
088 010 5600

Jelle van Alphen

Jelle houdt zich binnen Leadrs bezig met SEO en conversie optimalisatie. Hij wordt blij van het uitvoeren van grondige analyses en alles wat Italiaans is. Ciao! Wanneer hij niet aan het werk is gaat Jelle vaak sporten maar besteedt toch liever zijn uren in de keuken of op een zonnig terras.

linkedin-icon-klein    

jellevanalphen@leadrs.nl
088 010 5614

Anke Beekmans

Anke specialiseert zich in SEO en houdt zich binnen Leadrs dan ook voornamelijk bezig met SEO vraagstukken en conversie optimalisatie. Ze wordt blij van muziek, fotografie, lekker eten en stedentrips en staat graag klaar voor anderen.

linkedin-icon-klein 

ankebeekmans@leadrs.nl
088 010 5605

Jordi Damen

Jordi is gefascineerd door online sales. Hij wordt gestimuleerd door uitdagingen en gaat altijd op zoek naar een vindingrijke manier om de prestaties van de klanten te overtreffen. Binnen Leadrs is hij verantwoordelijk voor het uitstippelen van een online strategie, acquisitie en het overtreffen van de klantverwachting. Dit naast de dagelijkse managementtaken om ervoor te zorgen dat iedereen kan doen waar hij het beste in is. Je krijgt een glimlach op zijn gezicht bij Sylvie, Duuk & Ravi | eten & drinken | duivensport & hardlopen.

linkedin-icon-klein   twitter-icon-klein

jordidamen@leadrs.nl
088 010 5601

Linda Gommers

Linda houdt zich bij Leadrs bezig met webmasteractiviteiten zoals website invulling en optimalisatie, met de inzet van SEA en met het verwerken van leads. In haar vrije tijd blogt ze graag en loopt ze regelmatig hard. Ook wordt ze blij van reizen, en dan het liefst naar de Verenigde Staten.

linkedin-icon-klein  

lindagommers@leadrs.nl
088 010 5612

Roxanne Groenberg

Roxanne is gespecialiseerd in online advertising en webanalytics. Haar enthousiasme ligt met name in het uitstippelen van Customer Journeys en vervolgens het optimaliseren en aanpassen daarvan a.d.h.v. grondige analyses. In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met fotografie, lezen, Yoga en Pilates en is ze daarnaast druk met de studie Organisatiepsychologie.

linkedin-icon-klein    twitter-icon-klein

roxannegroenberg@leadrs.nl
088 010 5603

Nadine Jooren

Nadine is gespecialiseerd SEO (zoekmachine optimalisatie) en houdt zich binnen Leadrs daarnaast voornamelijk bezig met conversie optimalisatie (AB-testen), usability en websitebouw trajecten. In haar vrije tijd kun je haar regelmatig vinden op de tennisbaan, tenminste, als ze niet in het buitenland vertoeft, want reizen is misschien toch wel haar grootste passie.

linkedin-icon-klein    twitter-icon-klein

nadinejooren@leadrs.nl
088 010 5604

Stanley Link

Stanley houdt zich bij Leadrs voornamelijk bezig met SEA werkzaamheden. In zijn vrije tijd is Stanley vaak te vinden in de fitness. Hij houdt daarnaast ook van etentjes, gamen en reisjes naar Londen.

linkedin-icon-klein 

stanleylink@leadrs.nl
088 010 5606

Esther Peters

Esther wordt gedreven door verbetering en resultaat. Dit projecteert zij binnen Leadrs op twee focusgebieden. Enerzijds houdt zij zich bezig met alle interne operations zaken. Anderzijds wil zij het best mogelijke online resultaat behalen voor haar klanten. In haar vrije tijd is zij een gedreven badmintonner, houdt ze van gezelligheid met familie & vrienden en wordt ze enthousiast van reizen naar verre oorden.

linkedin-icon-klein   twitter-icon-klein

estherpeters@leadrs.nl
088 010 5609

Rico Schilt

Rico houdt zich binnen Leadrs bezig met e-mailmarketing en social media en vindt het belangrijk om resultaatgericht te werk te gaan en daarbij de toegevoegde waarde constant vast te houden. In zijn vrije tijd geniet Rico van terrasjes pakken en is hij vaak te vinden op het voetbalveld en festivals!

linkedin-icon-klein    twitter-icon-klein

ricoschilt@leadrs.nl
088 010 5613

Amy Suijkerbuijk

Amy specialiseert zich in Usability (gebruiksvriendelijkheid) en houdt zich binnen Leadrs dan ook voornamelijk bezig met het maken van functioneel ontwerpen en conversie optimalisatie. In haar vrije tijd kun je haar vinden op de tribune bij NAC, thuis met Teske en Theunis, of bij concerten en festivals.

linkedin-icon-klein

amysuijkerbuijk@leadrs.nl
088 010 5602

Emily Vermunt

Emily haar hart gaat sneller kloppen van SEO en het achterhalen van gebruikersintenties. Binnen Leadrs houdt ze zich dan ook bezig met zoekmachine optimalisatie. Deze bourgondische Brabantse is gek op koken, ouwe muziek, stedentripjes, pubquizen en bezoekjes aan brouwerijen.

linkedin-icon-klein

emilyvermunt@leadrs.nl
088 010 5608

Sandra van der Zee

Sandra houdt zich binnen Leadrs voornamelijk bezig met de inzet van SEA. Waar ze happy van wordt in haar vrije tijd? Stedentrips, nieuwe restaurantjes, borrelavonden met vrienden en dierentuin bezoekjes.

linkedin-icon-klein

sandravanderzee@leadrs.nl
088 010 5610