GIF marketing® in de zorg workshop op woensdag 18 september

De nieuwe online marketing trend voor recruitment & leadgeneratie

Op woensdag 18 september 2019 verzorgt online marketingbureau Leadrs een expertclass over GIF marketing®, de nieuwste trend om onderscheidend te zijn ten opzichte van je concurrenten met GIFjes (bewegende beelden achter elkaar in repeterende vorm die zorgen dat je banner of uiting opvalt bij de doelgroep).

Leadrs heeft dit als eerste online bureau in Nederland gelanceerd voor haar eigen recruitment campagne (inmiddels zijn de GIFjes van Leadrs wereldwijd al meer dan 70 miljoen keer gebruikt. Bekijk hier het kanaal van Leadrs https://giphy.com/leadrsnl/). Doordat de GIFjes campagne & bijbehorende contentstrategie zo succesvol was heeft Leadrs dit ook voor andere zorgklanten uitgerold (zie hier een voorbeeld voor de werving van nieuwe collega’s, waarbij de all-in wervingskosten per medewerker slechts € 101,- bedragen).

In deze expertclass neemt Leadrs je mee in de achtergrond van GIF marketing®, de kansen, succesvolle voorbeelden bij andere zorginstellingen en een compleet stappenplan om met jouw zorgorganisatie GIF marketing® succesvol toe te passen en het effect te ervaren.

GIF marketing® aanpak

Leadrs heeft veel ervaring in de zorg op het gebied van het online werven van cliënten, patiënten en medewerkers. Leadrs heeft een aanpak ontwikkeld om met GIF marketing® onderscheidend te zijn met opvallende concepten waarbij je de resultaten van de campagne direct kunt doormeten. Doordat Leadrs alle specialisaties inhouse heeft is de doorlooptijd kort en de belasting voor uw organisatie minimaal.

Programma woensdag 18 september

Deelnemers krijgen nieuwe inzichten en concrete voorbeelden, adviezen en een compleet GIF marketing® stappenplan. Bijgaand de agenda:

13.15  Inloop en ontvangst.
13.30  Interactieve presentatie over GIF marketing®:

  • Aanleidingen en problemen waar GIF marketing® een oplossing kan bieden.
  • Verhaal van Leadrs met alle details over de inzet van GIF marketing® recruitment campagne.
  • Andere succesvolle cases op het gebied van recruitment uit de praktijk.
  • Uitleg over het 12 stappen plan van aanpak om GIF marketing® succesvol toe te kunnen passen.
  • Wat levert deze GIF marketing® aanpak nog meer op (deliverables om direct toe te passen).
  • Afsluiting met klein cadeau: voor elke deelnemer een gratis GIFje.


16.30  Einde bijeenkomst.

Locatie

Leadrs
Neerloopweg 10
4814 RS  Breda (zie routebeschrijving).

Prijs

Gratis. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in en meld je direct aan voor onze workshop:

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor hr-, marketing- en communicatiemedewerkers, beleidsmedewerkers, bestuurders, directeuren en managers van zorgorganisaties en van leden van het Zorgmarketingplatform.

Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.