HomeBlogGratis webinar voor kinderdagverblijven: “Hoe als kinderdagverblijf je concurrentie voor zijn in tijden van Corona”

Gratis webinar voor kinderdagverblijven

Webinar kinderdagverblijven

Online marketing blauwdruk voor de kinderopvang branche

Kinderdagverblijven online marketing webinarOp donderdag 14 mei 2020 verzorgde online marketingbureau Leadrs een webinar over de kansen die er zijn in tijden van Corona voor lokale kinderdagverblijven, zoals kinderopvang ketens. Volgens Google behoort Leadrs tot de top 15 online bureaus van Nederland. Met de kennis en tools die is opgebouwd op grond van kinderopvang klantcases, benchmarks en Google trends, hebben we een blauwdruk gemaakt voor de kinderopvang branche. Deze blauwdruk laat zien waar op dit moment kansen liggen door in te spelen op zoektrends, meest renderende online kanalen en nieuwe technologische mogelijkheden.

Welke trends, voorbeelden en vragen worden tijdens het webinar behandeld?

In dit webinar heeft Leadrs een antwoord gegeven op de volgende vragen/kansen:

  • Hoe ziet de online blauwdruk voor de kinderopvang branche eruit? Op 1 A4 laten we alle mogelijkheden zien (inclusief praktijkvoorbeelden per onderdeel), waarbij je direct kunt zien waar nog kansen liggen.
  • Wat zijn de zoekwoorden die op dit moment trending zijn? Deze onderwerpen kun je gebruiken in je advertenties en op je website, social kanalen en nieuwsbrieven, zodat je de autoriteit wordt/blijft.
  • In welke 25 plaatsen in Nederland neemt de vraag naar kinderdagverblijven met meer dan 25% toe? En heb je de kans om nu meer klanten te werven!
  • Hoe kun je zorgen dat het rendement op je online campagnes toeneemt? Welke zoekwoorden, advertentie uitingen en kanalen leiden tot leads die ook klant worden?
  • Wat zijn kansen als je kijkt naar Google voice, Dynamic ads, GIF marketing®, Chatbots, Whatsapp, Nulposities, Google maps, featured snippets, etc. Technologische mogelijkheden die nog maar door 1% in de branche worden toegepast.
  • Hoe zorgen dat je naamsbekendheid toeneemt in tijden van Corona? Alternatief om toch alvast leads te genereren.
  • Wat zijn alternatieven voor leadgeneratie/leadopvolging als rondleidingen nog niet mogelijk zijn?

Met deze input kun je direct aan de slag om je online kanalen, content en propositie aan te passen op de veranderende zoekbehoeften van je potentiële en huidige klanten.

Webinar is alleen toegankelijk voor hr-,marketing- en communicatiemedewerkers, beleidsmedewerkers, bestuurders, directeuren en managers van kinderdagverblijven en is gratis voor deze doelgroep.

Webinar is geweest, maar heb je interesse?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen de link en presentatie toesturen.

Jordi Damen

Meer weten over de online mogelijkheden voor kinderdagverblijven?

Meld je dan aan voor onze webinar!

Direct aanmelden