HomeBlogLeadrs finalist Google Premier Partner Awards 2019

Leadrs finalist Google Premier Partner Awards 2019

Online strategie

Leadrs is genomineerd voor de Google Premier Partner Awards 2019! Dit zijn awards waarin uitblinkende prestaties van bureaus op het gebied van online marketing geëerd worden. Leadrs is als enige Nederlandse bureau genomineerd in de categorie ‘Growing Businesses Online’.

Genomineerd met BuitenHof Tuinmeubelen

Leadrs is genomineerd met een case van BuitenHof Tuinmeubelen, in de categorie ‘Growing Businesses Online’. In deze case laten we zien hoe we meer inzicht hebben gecreëerd in data en op basis daarvan een complete online strategie hebben opgezet. Dit met als doel een verbeterde zichtbaarheid, naamsbekendheid en bedrijfsomzet te genereren.

Om deze doelen te bereiken, is Google Ads op verschillende manieren ingezet. Bij de uitvoering zijn onder andere video-, display-, shopping- en zoekcampagnes ingezet en is gebruikgemaakt van nieuwe innovaties en mogelijkheden van Google Ads. Verder is een lokale campagne zeer succesvol ingezet.

Deze online inspanningen hebben geleid door een sterke stijging in de online zichtbaarheid, een groei van de vraag naar het merk én een aanzienlijke omzetstijging ten opzichte van vorig jaar. Ook zagen we een flinke stijging in de omzet die direct vanuit de Google Ads campagnes gegenereerd is.

Over de Google Premier Partner Awards

De Google Premier Partner Awards is een jaarlijkse awarduitreiking waarbij innovatieve en uitblinkende resultaten, die behaald worden door gebruik van de mogelijkheden van Google Ads, beloond worden met een award. Er zijn 6 verschillende categorieën:

  • Search Excellence
  • Display Excellence
  • App Excellence
  • Shopping Excellence
  • Video Excellence
  • Growing Businesses Online

In elke categorie zijn 14 tot 25 bureaus uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten genomineerd voor een award. De uitreiking vindt plaats in Dublin op 1 oktober 2019.

Linda Gommers - Leadrs

Meer weten over deze case?

Heb je vragen over dit artikel of over onze inzending voor de Google Premier Partner Awards? Neem dan contact met ons op!

Direct contact