Even voorstellen…


stanley-emily-groot

Sinds afgelopen 1 november hebben wij maarliefst 2 nieuwe medewerkers in dienst. Graag stellen zij zichzelf voor aan de hand van een aantal leuke vragen!

Welkom Stanley!

stanley-bijgesneden

1. Wie, wat, waar? 
Stanley Link
Geertruidenberg
24 jaar
SEA Consultant

2. Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?
“Energiek, doorzetkracht en doelbewust.

3. Wat zou je zijn geworden als je geen online marketeer was geworden?
“Ik was hiervoor designer, dus dan had ik daar nog gezeten denk ik. Dan was ik nog steeds aan het ontwerpen geweest.”

4. Wat vind je het leukste aan online marketing?
“Ik vind het data-aspect ervan erg interessant. Ik ben wel een beetje een data-nerdje aan het worden, denk ik. Data liegt nooit eigenlijk, dus daarom kun je altijd zien wat je gedaan hebt. Aan de data kun je aflezen of je de goede kant op gaat of juist niet. Designen is daarentegen toch meer op gevoel, dan ben je meer bezig met wat een klant leuk vindt en met online marketing heb je concrete doelen die je wilt halen. En dat is gewoon exact. Dat is makkelijker te benaderen dan een gevoel.”

5. Welke superkracht zou jij willen hebben?
“Haha, superkracht. Mag niet gewoon superman hé? Ohnee, dan heb je weer meerdere krachten. Dat je kunt vliegen lijkt me wel handig denk ik. Dat zou echt top zijn!”

6. Waar ben je vaak te vinden naast je werk?
“Ik ben echt een fitnessfanaat.. Ik ben gewoon heel energiek en overdag zit ik veel, dus dan wil ik ’s avonds gewoon nog even goed kunnen sporten. Dan kan ik m’n ei even kwijt. Ja, als dat niet gaat dan ben ik ’s avonds echt heel druk. Dus sporten is altijd wel gewenst. Sowieso 5 keer in de week, dat is echt een streven.”

7. Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
“Dat is een sportevenement. Ja, ik kijk heel veel sport.. ik kijk ook echt alles. Net als in februari dan heb je weer de super bowl, dat is allemaal ’s nachts. Dat vind ik gewoon super interessant om naar te kijken!”

Welkom Emily!

emily-bijgesneden

1. Wie, wat waar?
Emily Vermunt
Zegge
27 jaar
SEO Consultant & Copywriter

2. Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?
“Gepassioneerd, gestructureerd en regelneef. Ik ben enthousiast over mijn vakgebied en als ik iets tof vind kan ik er ook helemaal extreem blij van worden. Ik ben wel erg van de structuur, ik hou van duidelijke spelregels. Ik vind het echt niet erg om een keer buiten de lijntjes te kleuren, maar ik vind het wel fijn om gewoon gedegen en goed te werk te gaan zodat alles lekker gestructureerd is en klopt.”

3. Wat zou je zijn geworden als je geen online marketeer was geworden?
“Nee, reclame is ook altijd wel een passie geweest, meer de branding kant. Maar daar ben ik al in werkzaam geweest in mijn arbeidsverleden en dat vond ik uiteindelijk toch minder interessant. Ik vind dit gewoon het allertofste; content optimalisatie. Wat zou ik anders zijn geworden.. docent/lerares zou ik misschien ook wel leuk hebben gevonden. In ieder geval op MBO of HBO niveau en dan richting marketing, reclame of sales. Óf accountmanager, echt in de sales. Ik denk dat ik dat wel het allerleukste zou vinden.”

4. Wat vind je het leukste aan online marketing?
“Het leukst aan online marketing en dan voornamelijk op mijn eigen specialisatie vind ik het leren begrijpen van de gebruiker. Dus de gebruikersintentie achterhalen. Je helemaal inleven, in het hoofd kruipen van een ander. Wat vindt die persoon belangrijk en waar komt een merk of een bedrijf waarvoor je werkzaam bent, waar vervult die de behoefte van die gebruiker. Als je het dan commercieel kan afmaken en er sales aan kan koppelen, ja dat vind ik een super kick!”

5. Welke superkracht zou jij willen hebben?
“Wat ik altijd het tofst zou hebben gevonden is om te kunnen teleporteren. Vooral omdat ik altijd in Rotterdam heb gewerkt, als de brabo. Dus dan is het toch prettig om de spits te ontwijken. Maar nu denk ik dat ik het liefst onzichtbaar zou willen zijn. En gewoon lekker kunnen meeluisteren met iedereen. Ja.. dat zou ik wel willen zijn, haha!”

6. Waar ben je vaak te vinden naast je werk?
“In brouwerijen. Ja, ik ben echt een liefhebber en een Brabantse Bourgondiër. Ik ben gek op proeverijen, brouwerijen dingen die met eten en drinken te maken hebben. Bier is toch wel echt een passie, vooral speciaal bier. En lekker eten! Ik heb zelf best wel wat allergieën dus ik kook zelf ook heel graag. Lekker knutselen in de keuken en een goed glas wijn of bier erbij. Mijn uitstapjes, mijn weekendjes weg, vakanties, daar staat eten en drinken altijd centraal. Dus ik ga altijd een weekendje weg waar een vette brouwerij is.”

7. Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
“Hahaha, nou lekker eten! Ja, daar kun je me ’s nachts wel voor wakker maken. Maar ik hou ook heel erg van spelletjes en van mysterie. Dus als je zegt van, je maakt me wakker en we zitten midden in een Wie is de Mol spel ofzo, dan stem ik voor! Of pubquizen.. daar kun je me ook voor wakker maken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*