HomeBlog5 nieuwe toepassingen met GIFjes

5 nieuwe toepassingen met GIFjes

GIF marketing

Bijgaand een update hoe we GIF marketing® in Q4 toepassen. Dit ter inspiratie voor de verschillende mogelijkheden die we voor jou kunnen realiseren in onze eigen GIF studio. Op elk gewenst moment kunnen we nu GIF opnamen maken op een Corona proof manier (met luchtzuivering zuilen). Interesse, kom gerust langs en we maken een paar GIFjes, zodat je het effect kunt ervaren.

Interactieve Kerstkaarten om op te vallen bij je relaties

Hoe ga je je relaties deze maand fijne feestdagen toewensen? We zijn super mooie initiatieven om goede doelen te steunen, relatiegeschenken en handgeschreven kerstkaarten. We hebben hier een nieuwe variant voor bedacht, namelijk de interactieve kerstkaart waarbij je eigen personeel een hoofdrol speelt en waarmee je je relaties op een persoonlijke manier kunt bedanken. Hieronder een voorbeeld ter inspiratie, maar bekijk ook eens onze Sinterklaas post die we in combinatie met een fysiek cadeau verstuurd hebben.

 

Wervingsvideo voor een nieuwe hero

In de praktijk merken we dat klanten heel enthousiast zijn over GIF marketing®, maar dat de infrastructuur nog niet altijd op orde is of dat de veelzijdigheid van Gifjes niet altijd duidelijk is en medewerkers niet precies weten waarvoor de Gifjes gebruikt worden. Om dit op te lossen hebben we een video gemaakt waarin we laten zien hoe je als medewerker het boegbeeld voor de organisatie kunt worden en het ook nog eens privé kunt inzetten. Bekijk het voorbeeld.

Conversieverhogende GIFjes in je website content

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep content makkelijk leest en erbij geholpen wordt om snel de inhoud van je teksten te begrijpen? Minimaal 42% van de websitebezoekers is namelijk visueel ingesteld. Of hoe kun je ervoor zorgen dat je potentiele klanten sneller hun gegevens achterlaten? Bijgaand wat voorbeelden.

Awards en nominaties meer laten opvallen

Wat te doen als je genomineerd bent voor de Gazelle Awards, Website van het jaar, HRM, Marketing of Salesmanager van het jaar of een andere prestigieuze award die binnen je branche wordt uitgereikt? Dan wil je uiteraard opvallen bij je klanten en relaties. Uiteraard kun je hiervoor ook mooi een GIFje maken dat je op Linkedin, website, nieuwsbrieven en in je e-mail handtekening kunt delen.

Met campus recruitment de juiste talenten scouten met kantoorhumor

Uiteraard wil je voor jouw organisatie ook de meest getalenteerde studenten tijdens hun studie al scouten. Door stages, afstudeeropdrachten, events te organiseren, workshops te geven, gastcolleges, summer schools en andere contactmomenten kun je zorgen dat je de pareltjes kunt spotten. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze je organisatie ook onthouden en ze al een beetje van je onderscheidende cultuur meekrijgen? Door MEMES te maken met grappen die op kantoor worden gemaakt heb je een middel om je presentaties op te leuken en groot voordeel is dat de studenten ze vervolgens via hun social kanalen ook zullen gaan delen, zodat je naamsbekendheid toe gaat nemen onder de doelgroep.

    

Erhan Ocactar - Leadrs

Meer weten over de inzet van GIF marketing?®

We sturen je graag cases en praktijkvoorbeelden toe.